Θέμα Γάμου Οινοποιείο.

Winery wedding theme

Γιατί πρέπει να επιλέξετε θέμα γάμου;  Γιατί με αυτό τον τρόπο θα διευκολυνθείτε σε όλη την οργάνωση και το σχεδιασμό σας. Θα έχετε συγκεκριμένη άποψη για το τί χρειάζεται να κάνετε από το χώρο επιλογής σας έως και τη διακόσμηση της δεξίωσης, το νυφικό, τη μουσική, τα προσκλητήρια.

Με βάση τα χρώματα που σας αρέσουν και το προσωπικό σας στύλ. Είστε δραστήριοι, αθλητικοί ; επιλέξτε κάτι που έχει σχέση με το σπόρ της επιλογής σας. Σας αρέσει η θέα του βουνού και θέλετε ήρεμη ατμόσφαιρα;  σκεφτείτε το γάμο σας σε μια πλαγιά ή σε πεδιάδα. Είστε ρομαντικοί ; διαλέξτε κάτι vintage.

Για σήμερα το θέμα γάμου είναι το Οινοποιείο ή  αμπελώνες.  Υπάρχουν πολλά οινοποιεία στην Ελλάδα που έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να προσφέρουν τη φιλοξενία τους  στους λάτρεις του κρασιού. Διασχίσετε τους “δρόμους τους κρασιού” και θα ανταμειφθείτε.

Η αρχή : Χειροκίνητη μηχανή άλεσης σταφυλιών. Manual milling machine for grapes.

greek-old-winery-machine

 

Ελληνικό οινοποιείο

greek-winery

Inspiration boards to take some ideas

winery-inspiration-board-2

greek-white-grapes

Χρώματα που ταιριάζουν. Αναλογιστείτε τα χρώματα του κρασιού. Λευκά χρώματα που ταιριάζουν με τα λευκά κρασιά που θα προσφέρετε,  βαθύ  κόκκινο αντιπροσωπευτικό των κόκκινων κρασιών. Απαλό ροζ ή σκουρότερο για ροζέ κρασιά. Αναμίξτε το με πράσινα στοιχεία.

winery-inspiration-board

 

greek-grapes

Images 

Δεν κάνω αναφορές σε κάποια site σχετικά με οινοποιεία για να μην υπάρχουν διακρίσεις. Αν ενδιαφέρεστε ανατρέξτε στο internet.

Εκτός Ελλάδας γίνονται πολλοί γάμοι σε οινοποιεία και η Ελλάδα έχει πολλά από αυτά, τολμήστε να κάνετε τη διαφορά, προσωπικά νομίζω ότι είναι πολύ προκλητική ιδέα. Εσείς?

Posted in Dexiosi gamou, Diakosmisi gamou, Gamos se inopiio, Idos gamou thema, Inspirations, Xromata gamou.

Wedding Planner με εξειδίκευση στους γάμους εκτός πόλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *