Χαμογελάστε, η μέρα που περιμένατε έφτασε. Παντρεύεστε!

gamos-sti-MonemvasiaΣτόχος σας σήμερα είναι να είστε και να φαίνεστε υπέροχη. Γι αυτό ξυπνήστε νωρίς, είναι καλύτερα να έχετε περισσότερο χρόνο μπροστά σας να ετοιμαστείτε, να φτιάξετε τα μαλλιά σας, το μακιγιάζ σας, να χαρείτε τις φίλες σας, να φωτογραφηθείτε, όλες οι δραστηριότητές σας να γίνουν με ηρεμία, χωρίς πανικό. 

Ελπίζω να θυμηθήκατε να φορέσετε τα παπούτσια σας μέρες πριν, για να τα συνηθίσετε, αν όχι, τώρα είναι η ευκαιρία σας όσο θα ετοιμάζεστε. Και μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας εκείνο το αναπαυτικό δεύτερο ζευγάρι!

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε το σύντροφό σας. Από σήμερα και για τα επόμενα χρόνια σας θα είστε μαζί στις καλές και στις άσκημες στιγμές σας. Θυμηθείτε ότι η ένωση αυτή γίνεται από αγάπη και μόνο. Μην τον αφήσετε να σας περιμένει πολύ ώρα στην εκκλησία.

Απολαύστε τη μέρα αυτή όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν χρειάζεται ν' ανησυχείτε για τις υπόλοιπες ετοιμασίες, της δεξίωσης, της διακόσμησης, του  μενού κ.ο.κ. γιατί έχετε ήδη προσλάβει wedding planner, έχετε αφιερώσει ώρες στις λεπτομέρειες της οργάνωσης του γάμου σας και ξέρετε ότι θ' ανταποκριθεί σ' αυτά που εσείς επιλέξατε. 

Ο γάμος σας θα είναι υπέροχος γιατί θα γιορτάσετε με τις οικογένειές σας, του συγγενείς και φίλους σας. Και αν κάτι ελάχιστο δεν είναι ακριβώς όπως εσείς το θέλατε, αγνοήστε το, δεν αξίζει να χαλάσετε με τίποτα τη διάθεσή σας. Ο φωτογράφος σας είναι εκεί για να καταγράψει τις όμορφες στιγμές σας.

Συγχαρητήρια!

Posted in Gamos kai omorfia, Nifi, Organosi gamou, Simvoules gamou.

Wedding Planner με εξειδίκευση στους γάμους εκτός πόλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *