Πολιτικοί γάμοι εκτός Δημαρχείου

Διαφορετικοί πολιτικοί γάμοι – Γάμοι εκτός Δημαρχείου

Η καινούργια χρονιά ξεκίνησε πλησιάζει και ο Φεβρουάριος και μαζί με το Φεβρουάριο οι απόκριες και η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου…. Βρε πώς περνάει ο καιρός! μπλέχτηκα σε 1002 δουλειές, τακτοποίησα εκκρεμότητες και κυρίως οργανώθηκα. H οργάνωση των τρίτων είναι η προτεραιτότητά μου με συνέπεια η δική μου, προσωπική,  να μένει πίσω.

Ξεκίνημα λοιπόν νέας χρονιάς. Γράψατε τους στόχους σας;  είστε έτοιμοι να τους εκπληρώσετε;  κάθε χρονιά βάλτε κι ένα πετραδάκι προς το καλύτερο, το αποτέλεσμα δεν μπορεί…. θα έρθει. Στόχοι δουλειάς, στόχοι για ταξίδια, όνειρα για προσωπική επιχείρηση, ακούγονται μακρινά τη σημερινή εποχή, ας εκμεταλευτούμε αυτό το διάστημα για προσωπική βελτίωση. Αντιστρέψτε οτιδήποτε αρνητικό σε θετικό!!!

Ο τομέας του γάμου πλήττεται επίσης, όπως όλα. Πολλά ζευγάρια που έκαναν σχέδια να παντρευτούν το 2012, αν και δίσεκτο έτος, το ξέχασαν φυσικά για οικονομικούς λόγους. Κάποια άλλα ζευγάρια στρέφονται στον πολιτικό γάμο για τον ίδιο λόγο.

Πάντα αναρωτιόμουν γιατί στα αστικά κέντρα οι πολιτικοί γάμοι πρέπει να γίνονται στο Δημαρχείο ; γιατί να μη μπορεί ένα ζευγάρι να παντρευτεί με πολιτικό γάμο σε όποιο χώρο τον εκφράζει, όπου θέλει. Στα ερωτήματά μου, που είμαι σίγουρη ότι είναι και δικά σας, βρήκα μια καλούτσικη απάντηση, ώς αρχή, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Ο αντιδήμαρχος κ. Κ. Ζέρβας δηλώνει ότι επιτρέπονται πλέον πολιτικοί γάμοι σε δημοτικούς χώρους. Δηλαδή σε χώρους που ανήκουν στην ιδιοκτησία του Δήμου. Είναι αρκετοί αυτοί οι χώροι αλλά επειδή οι αποφάσεις, ως συνήθως, καθυστερούν τα μάλλα, προς το παρόν διατίθεται ο χώρος της Villa Bianca ενός πανέμορφου διατηρητέου κτηρίου που χρησιμοποιεί ο Δήμος για πολιτιστικές εκδηλώσεις.  Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή αρχή ως εναλλακτική της ψυχρής αίθουσας του Δημαρχείου.

Πολύ καλή εναλλακτική πρόταση είναι πάντα και οι γάμοι εκτός πόλης, σε κάποιο νησί, σε παραλία, σε κάποιο βουνό, όπου εσείς θέλετε δεν υπάρχουν όρια. Καιρός να τα ανακαλύψουμε μαζί. Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση, υπόσχομαι ότι νέο μαθαίνω θα το μοιράζομαι μαζί σας.

Θα με βοηθούσε ιδιαίτερα να μάθω τί σας απασχολεί περισσότερο στο ξεκίνημα του σχεδιασμού του γάμου σας ; 

Posted in Politikos gamos, Simvoules gamou.

Wedding Planner με εξειδίκευση στους γάμους εκτός πόλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *