Τί χρειάζεται να γνωρίζετε για το γάμο σας στο 2017

Σε προηγούμενα post αναφέραμε ήδη κάποιες από τις τάσεις για τους γάμους του 2017, όπως είναι τα μεταλλικά χρώματα και οι πρασινάδες , υπάρχουν όμως περισσότερες και νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο να τις αναφέρω. Δεν χρειάζεται, υποθέτω είναι κατανοητό, να τις χρησιμοποιήσετε όλες. Επιλέξτε αυτές που ταιριάζουν στο θέμα του γάμου σας και αξιοποιήστε τις.

Η δαντέλα

είναι συνυφασμένη με τους γάμους,  κυρίως σε ότι αφορά στο νυφικό,  αλλά και στις λεπτομέρειες της διακόσμησης του γάμου. Αυτή τη χρονιά η παρουσία της είναι ακόμα πιο έντονη αλλά σε πιο “αιθέρια” υπόσταση κυρίως σε κομψούς μποέμ γάμους.

image : bridalmusings

Η “δραματική” διακόσμηση,

η υπερβολική διακόσμηση κυρίως σε ότι αφορά στα λουλούδια, στα έντονα χρώματα, στο φωτισμό αλλά και στην ανάμιξη κάτι παλιού και κάτι νέου.

image zankyou

Η μίξη των τραπεζιών της δεξίωσης,

ρότοντες με μακρόστενα τραπέζια ή τραπέζια ξύλινα μοναστηριακά παραλληλόγραμμα. Ταιριάζουν απίστευτα σε μποέμ γάμους, σε ρουστίκ, σε διακόσμηση με φυσικά ράνερ με πρασινάδες και σε οικολογικό θέμα γάμου.

Οι αληθινές τούρτες

νομίζω ότι είναι καιρός να σταματήσει η “υπερπαραγωγή” της ψεύτικης γαμήλιας τούρτας. Το κόστος πιστέψτε με δεν διαφέρει πολύ μεταξύ ψεύτικης και αληθινής τούρτας γάμου. Αν και πάλι δεν μπορείτε να το καταφέρετε δοκιμάστε κάτι διαφορετικό. Ενα stand γλυκών με διαφορετικές τούρτας, ενός ορόφου, έτσι δίνεται την ευκαιρία και τους καλεσμένους σας να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και να υπάρχειποικιλία.

Η προσωποποίηση του γάμου

περισσότερο από κάθε άλλη φορά, φέτος προσθέστε περισσότερες πινελιές της προσωπικότητάς σας, στο γάμο σας.

Τα cocktails

αντικαταστήστε τα παγιωμένα ποτά καλωσορίσματος με cocktails, μειώστε τον αριθμό των καλεσμένων σας αν χρειάζεται, προκειμένου ο γάμος σας να ξεφύγει από τα συνηθισμένα.  Εναλλακτικά, επιλέξτε δροσερούς χυμούς.

Φρέσκα αρωματικά φυτά

Μεγάλη τάση και φέτος σε συνδυασμό με τις πρασινάδες που είναι και το μεγάλο θέμα της χρονιάς του 2017. Διακοσμήστε με αρωματικά φυτά, γλαστράκια, δοκιμάστε τη μέντα ή το δυόσμο στο ποτό καλωσορίσματος ή στο cocktail. Τολμήστε το και στη νυφική ανθοδέσμη σας.

Καλλιγραφία

Κάτι παλιό αλλά εγγυημένο, τεράστια τάση για το 2017. Είναι απίστευτα κομψό να στείλετε τα προσκλητήριά σας με γραφή καλλιγραφίας, να γράψετε τις πινακίδες που θα στολίσετε τη δεξίωσή σας, τις ευχαριστήριες κάρτες σας.  Γνωρίζω πολύ καλά ότι το κόστος είναι μεγαλύτερο, τουλάχιστον ψάξτε τυπογραφεία που μπορούν να υποστηρίξουν digital calligraphy fonts, που μοιάζουν χειρόγραφες.

calligraphy fonts

Γάμοι εκτός πόλης – Destination – Beach Weddings

Κάθε χρόνο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν το γάμο τους εκτός πόλης. Φέτος η τάση είναι αλματώδης. Το ίδιο και με τους γάμους σε παραλία.

Social media

Ζούμε στην εποχή της εικόνας περισσότερο από ποτέ και των social media. Επιλέξτε να κάνετε το γάμο σας διαδραστικό, δίνοντας στους καλεσμένους σας την ευκαιρία να ανεβάσουν φωτογραφίες του γάμου σε πραγματικό χρόνο.

 

Για εσάς τι είναι σημαντικότερο από τα παραπάνω ;

Καλή επιτυχία.

Posted in Dexiosi gamou, Diakosmisi gamou, Moda, Styling, Fashion, Design., Organosi gamou, Prosklitiria gamou graphics, Simvoules gamou.

Wedding Planner με εξειδίκευση στους γάμους εκτός πόλης.

One Comment

  1. Pingback: Διαφορετικές γαμήλιες τούρτες – Willow Weddings & Event Management

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *