Γάμος .. για λίγους στο Καστρί.

Η Κρίστελ και ο  Ρενέ  πραγματοποίησαν το όνειρό τους να κάνουν το γάμο τους στη Σκόπελο, στην παραλία Καστρί εκεί που είναι και το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη. Καλεσμένοι αυστηρά μόνο τ’ αγαπημένα τους πρόσωπα. Το “εσκασαν” από την Εσθονία γιατί ήθελαν ν’ αποφύγουν τον “ανοιχτό” γάμο, όπως πολλά ζευγάρια, εκτός Ελλάδας. Οι ξένοι το συνηθίζουν, μήπως είναι καιρός ν’ ακολουθήσουμε κι εμείς το παράδειγμά τους ;  γιατί πρέπει να έχουμε πολύ κόσμο και το χειρότερο,  κόσμο που ίσως δεν εχουμε συναντήσει ούτε μία φορά,  σε μια από τις ομορφοτέρες στιγμές της ζωής μας;

Άποψη της Σκοπέλου

Σκόπελος-προορισμός-γάμψν

“Ανάβαση” στο εκκλησάκι του Αγ. Ιωάννη

Πανέμορφο το τοπίο, το ανέβασμα των 106 σκαλοπατιών είναι εύκολο για κάποιον που έχει μια καλουτσικη φυσική κατάσταση, δυσκολότερη για τους υπόλοιπους. Ομως όλοι μικρής και μεγάλης ηλικίας ανεβαίνουν, γιατί η ομορφιά από εκεί ψηλά αποζημιώνει.

Ανοδος-στο-Καστρί-Σκόπελος

Μία από τις ομορφότερες στιγμές στο γάμο, ιδιαίτερα στον πολιτικό, είναι η ανταλλαγή των όρκων και των δαχτυλιδιών. Είναι πολύ ιδιαίτερη, φορτισμένη συναισθηματική στιγμή.

 

Πολιτικός-γάμος-Σκόπελος

Η θέα πάνω στο εκκλησάκι του Αγ. Ιωάννη σου κόβει την ανάσα.

Το καλύτερο φόντο για τις γαμήλιες φωτογραφίες

γάμος-στο-Καστρί-Σκόπελος

Αγιος-Ιωάννης-Καστρί-Σκόπελος

Εστιατόριο “Αγνάντι” Γλώσσα, Σκόπελος

Το Αγνάντι, είναι ίσως από τα καλύτερα εστιατόρια στη Σκόπελο και για να είμαι πιο συγκεκριμένη στη Γλώσσα της Σκοπέλου. Με ανεπανάληπτη θέα και υπέροχο φαγητό. Ο ιδιοκτήτης είναι ιδιαίτερα φιλόξενος και οι γεύσεις εκπληκτικές, δεν θα μπορουσα να ξεχωρίσω καμία γιατί όλες μου αρέσουν. Εκεί έγινε και η δεξιωση-δείπνο του ζευγαριού και των παρευρισκομένων.

 

εστιατόριο-Αγνάντι-Σκόπελος

Αγαπημένο νησί, προσφέρει εκτός από τις ομορφιές του ρομαντισμό σε κάθε γάμο.

 

Οργάνωση γάμου : Willow Weddings & Event Management

Φωτογραφία : Νίκος Παραστατίδης

Περιοχή : Αγιος Ιωάννης, Καστρί, Σκόπελος

Δεξίωση : Εστιατόριο Αγνάντι, Γλώσσα, Σκόπελος

Posted in Politikos gamos, Skopelos.

Wedding Planner με εξειδίκευση στους γάμους εκτός πόλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *