Επάγγελμα wedding planner.

Δέχομαι συχνά μαιλ και σχόλια από κοπέλες που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν το επάγγελμα της wedding planner. Αυτό που θέλω να τονίσω και το κάνω όποτε μου δοθεί η ευκαιρία είναι ότι το επάγγελμα της wedding planner δεν είναι αστεία υπόθεση, είναι σοβαρό και αν δεν το αγαπάς δεν μπορείς να το ασκήσεις. Είναι full time εργασία και όχι part time. Χρειάζεται ικανότητε, υπομονή, εχεμύθεια, διορατικότητα, φαντασία, αδιάκοπη ενημέρωση και πολλά ακόμα.

Χαίρομαι πολύ όταν μαθαίνω ότι υπάρχουν άτομα που θέλουν να αποκτήσουν εφόδια στο συγκεκριμένο τομέα και είμαι πρόθυμη να απαντήσω και να βοηθήσω όλους και όλες που πραγματικά ενδιαφέρονται.

Επικοινωνήστε μαζί μας,  εδώ , υποβάλλετε ερωτήσεις, μιλήστε μας γα τον εαυτό σας, για τα ενδιαφέροντά σας. Αν και πάλι έχετε ξεκινήσει τις προσπάθειές σας, μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες από τους γάμους που έχετε οργανώσει και θα δημοσιευτούν με την υπογραφή σας. Θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Θα υπάρχουν συχνές αναρτήσεις με θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα επαγγελματίες του χώρου και θα θέλαμε τα σχόλιά σας.

 

Ελάτε μαζί μας σ’ αυτή την όμορφη περιπέτεια.

Posted in Organosi gamou, Wedding planner.

Wedding Planner με εξειδίκευση στους γάμους εκτός πόλης.

2 Comments

  1. Καλημέρα σας μήπως μπορούμε να μιλήσουμε από το email σχετικά με το επάγγελμα σας γιατί σκέφτομαι κάτι παρόμοιο με το επάγγελμα σας , και μονό τα άρθρα σας με βοήθησαν να σκεφτώ καλύτερα κάποια πράγματα ! Δεν είναι όλα τόσο ρόδινα και όμορφα όταν σκέφτεσαι κάτι τέτοιο αλλά θα ήθελα να μοιραστώ την ιδέα μου μαζί σας
    Σας ευχαριστώ πολύ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *