ΠΕΡΙ ΝΥΦΙΚΩΝ

Η τεχνολογία είναι πλέον στην καθημερινότητά μας και ακόμα και στην Ελλάδα οι αγορές μέσω διαδικτύου αυξάνονται. Οχι όμως στα νυφικά. Δύσκολο για τις μέλλουσες νύφες γιατί, και λογικό το βρίσκω, θέλουν να το δοκιμάσουν, να αισθανθούν το ύφασμα επάνω τους, να δούνε το σχέδιο σε όλο το μεγαλείο του, να βρούν τί θα φορέσουν στα μαλλιά τους και να έχουν και την άποψη της μητέρας ή των φίλων τους.

Ομως πόσες φορές δεν σας άρεσε κάτι πολύ και δεν μπορέσατε να το αποκτήσετε λόγω κόστους. Τελικά μπορεί να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο της αρεσκείας σας και πολύ πολύ συνηθισμένο, γιατί … και πάλι η τιμή του δεν ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό σας. Μήπως σ’ αυτή την περίπτωση θ’ άξιζε τον κόπο να κάνετε μια έρευνα στο διαδίκτυο ; υπάρχουν ατέλειωτα σαιτ με νυφικά, σε πολύ λογικές τιμές, ιδιαίτερα αν είναι περασμένης σεζόν. Στην αγορά περασμένη σεζόν θεωρείται έξι μήνες πριν… δηλαδή καινούργιο.

Ομολογώ ότι υπάρχει το ρίσκο, όταν το παραλάβετε να μην είναι το ύφασμα που νομίζατε, να μη σας ταιριάζει και τέλος πάντων να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Πολύ απλά το επιστρέφετε πίσω, όλοι οι προμηθευτές γνωρίζουν ότι κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβεί και δεν θα έχουν καμία αντίρρηση, αρκεί να διαλέξετε πολύ προσεκτικά αξιοπρεπή πηγή και αυτό απαιτεί καλή έρευνα, μάθετε όσα μπορείτε παραπάνω για τον εν λόγω προμηθευτή, ψάξτε τα forum, διαβάστε με προσοχή την πολιτική πληρωμών, παραδόσεων, επιστροφών.

Ποιά είναι τα θετικά αγοράς νυφικού μέσω διαδικτύου :

  1. Μπορείτε να το αγοράσετε από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψετε
  2. Μπορείτε να αγοράσετε νυφικό γνωστού/ης designer περασμένης σεζόν
  3. Εχετε μεγαλύτερη γκάμα επιλογών
  4. Μεγαλύτερο εύρος τιμών, υπαρχουν τρομακτικά συμφέρουσες τιμές
  5. Θα είναι δικό σας και όχι νοικιασμένο, θα το φορέσετε πρώτες εσείς

Σημεία που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα :

Να είστε πολύ προσεκτικές με τις μετρήσεις ( περιφέρεια, στήθος, μέση κπ)

Να ξέρετε την ορολογία των υφασμάτων, τί είναι το σιφόν, μουσελίνα, σατέν…

Να δώσετε μεγάλη προσοχή στην περιγραφή του νυφικού

Να εξετάσετε πολύ καλά τις φωτογραφίες. Ενας καλός προμηθευτής έχει πάντα αναλυτικές πληροφορίες για τα μεγέθη, το ύφασμα, την περιγραφή των νυφικών και φυσικά καλές φωτογραφίες επαγγελματικές και όχι από κινητό.

Μια από τις αγαπημένες μου σελίδες, ανάλογα με το ύφος – θέμα του γάμου σας, είναι αυτή https://graceloveslace.com.au/. Δεν κάνω διαφήμιση απλώς θέλω να σας δώσω να καταλάβετε πώς θα πρέπει να είναι ένας προμηθευτής νυφικών και τι υπηρεσίες προσφέρει.

aerino-nifiko-dantela

moderno-lefko-nifiko

Εσείς,  θα εμπιστευόσασταν να παραγγείλετε το νυφικό σας μέσω διαδικτύου ; 

Posted in Mas aresoun, Moda, Styling, Fashion, Design., Nifika.

Wedding Planner με εξειδίκευση στους γάμους εκτός πόλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *