5 πράγματα που ΔΕΝ θα σας πουν οι καλεσμένοι σας ΠΟΤΕ

Οι Καλεσμένοι του γάμου

Η δεξίωση του γάμου σας είναι το πρώτο επίσημο πάρτι που κάνετε ως παντρεμένοι, σύμφωνα με τον Collin Cowie , η τελετή του γάμου είναι αποκλειστικά δική σας. Και θα συμφωνήσω απόλυτα γιατί κι εγώ έχω την ίδια ταπεινή γνώμη.  Το πάρτι, η δεξίωση που ακολουθεί την τελετή του γάμου σας γίνεται για τους φίλους την οικογένεια και τους συγγενείς σας. 

pinterest.com

pinterest.com

Από δική σας εμπειρία, σίγουρα θα έχετε πάει σε 2-3 ή και περισσότερους γάμους, θα έχετε ακούσει σχόλια που συνήθως συζητιούνται στα τραπέζια και το ζευγάρι ΔΕΝ  πρόκειται ν’ ακούσει ποτέ, εκτός κι αν κάποιος από τους καλεσμένους σας είναι απελπιστικά κακοήθης .

5 πράγματα που οι καλεσμένοι σας δεν σας πούν ποτέ!

1) οι καλεσμένοι σας δεν πρόκειται να σας ευχαριστήσουν για το γεγονός ότι επιστρατεύσατε τη μητέρα, την αδελφή σας ή την κουμπάρα σας να εργαστούν τη μέρα του γάμου σας. Δεν είναι wedding planners αφήστε τες να διασκεδάσουν γιορτάζοντας μαζί σας.

2) οι καλεσμένοι σας ΔΕΝ πρόκειται να σας ευχαριστήσουν γιατί τους κάνατε να  περιμένουν ατέλειωτη ώρα όσο εσείς ποζάρατε για τις αναμνηστικές φωτογραφίες σας. Σϊγουρα και μπορούν να φάνε και να πιούνε, θ’ αναρωτιούνται όμως που βρίσκεστε αφού έχουν έρθει για να γιορτάσουν μαζί σας.

http-//dustjacketattic.blogspot.com.au/

newlyweds : http-//dustjacketattic.blogspot.com.au

3) οι καλεσμένοι σας ΔΕΝ θα σας ευχαριστήσουν γιατί έχετε επιλέξει πολλά αντκείμενα στη λίστα γάμου σας, κάνοντας τη ζωή τους δύσκολη στην επιλογή. Δώστε τους την ελευθερία να έχουν εναλλακτικές ίσως τον λογαριασμό της τράπεζάς σας.

4) πολλοί από τους καλεσμένους σας θέλουν να παρακολουθήσουν την τελετή του γάμου σας και υπάρχουν πάντα και αυτοί που παρακολουθούν … εξ’ αποστάσεως.. στα προαύλια των εκκλησιών,π.χ. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να νιώσουν το δυνατόν πιο άνετα, προτρέψτε τους να κάθονται στη διάρκεια της τελετής.

5) οι καλεσμένοι σας ΔΕΝ πρόκειται να σας ευχαριστήσουν γιατί επιλέξατε χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες, όπως αυτές του χώρου δεξίωσης, της ποιότητας φαγητού, του DJ κ.λ.π Δεν ενδιαφέρονται για το πόσο σας κόστισε η προετοιμασία, τους ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα. Ο θείος σας δεν είναι επαγγελματίας φωτογράφος ή ο ξάδελφός σας επαγγελματίας  DJ .  Στην προσπάθειά σας να μειώσετε τον προϋπολογισμό σας μη κάνετε ανεπανόρθωτα λάθη, η δεξίωσή σας δεν πρόκειται να επαναληφθεί τον επόμενο χρόνο!

Οταν πρόκειται να προσλάβετε τους προμηθευτές σας θυμηθείτε ποιά πράγματα δεν άρεσαν σ΄εσάς στους γάμους που παραβρεθήκατε ως καλεσμένοι.

Posted in Organosi gamou, Simvoules gamou, Wedding planner.

Wedding Planner με εξειδίκευση στους γάμους εκτός πόλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *